A- A A+

20 jaar een gevestigde waarde in de goudbranche

Reeds meer dan 20 jaar is De Goudfilialen in Gent een gevestigde waarde in de goudbranche. Bij ons kan u terecht voor zowel aankoop als verkoop van juwelen, oud goud, diamant, munten, tandgoud en dit steeds aan de beste dagprijs.

U mag steeds vrijblijvend langskomen voor informatie en ook onze bestekken (de expertise, het testen van het goud enz...) zijn gratis. Het hoeft niet het antiek familiejuweel te zijn dat u komt tonen, ook voor die ene oorbel, kapotte hanger of versleten armband; uw gouden juweel blijft nog steeds zijn goudwaarde behouden! Wij kopen alle karaatgehaltes in 9 - 14 - 18 - 22 en 24 karaat. In de streek zijn wij de specialist in de aankoop en taxatie van gouden munten (zowel oud als nieuw).

Ook nieuwe juwelen en juwelen uit faillissementen komen bij ons aan bod. Zo hebben wij onder meer een exclusieve lijn van trouwringen en kinderjuwelen (vb. voor communie, geboorte, enz...). Ook uw oud goud kunnen wij nieuw leven schenken in de vorm van een nieuw juweel met een persoonlijke toets. Op alle verkochte goederen leveren wij een correcte dienst na verkoop.

Onze hersteldienst neemt ook gouden juwelen onder handen die hier niet aangekocht zijn.

Contacteer ons

    De Goudfilialen
Nederkouter 39
9000 Gent - België
  Tel.: +32 92 23 57 57
Tel.: +32 92 24 07 48
info@degoudfilialen.be
  Ligging   BTW BE0421 634 947

openingsuren

zo - ma - do gesloten
di - woe - vr - za 12:00 - 18:00
top